miércoles, 21 de julio de 2010

Callejón pot deixar el club aquesta setmana


José Callejón podria ser el proper en sortir de l’Espanyol, segons es desprèn de les paraules del directiu responsable de l’àrea esportiva, Germán de la Cruz, i del director esportiu, Ramon Planes. Els dos màxims responsables de la parcel·la esportiva al club van anar dimarts a Peralada, on està l’equip concentrat, i van respondre davant l’onada de rumors que van aparèixer a l’inici de la setmana sobre una possible sortida del jugador de Motril. Planes i De la Cruz van confirmar que estan treballant en la venda del jugador des de fa uns deu dies, tot i que encara hi ha algunes diferències en l’aspecte econòmic amb el club interessat. Malgrat que no es va voler donar a conèixer quina és l’entitat que va darrere del futbolista andalús, tot sembla indicar que es tracta del Getafe, tal i com ja vam dir a BiB la setmana passada.
Els madrilenys i el Parma italià són els clubs que s’han interessat pel jugador, però en el cas de l’entitat transalpina, ja s’hauria descartat la possibilitat de que el jugador recalés allà.
En qualsevol cas, es preveu que les properes hores seran decisives per solucionar la possible venda de Callejón, ja que totes les parts implicades estan interessades en solucionar la situació el més aviat possible. “Jo crec que en aquesta setmana serà blanc o negre i la cosa quedará decidida. A més, és bo per tots: pel jugador, pels clubs interessats i per nosaltres; perquè els tècnics han de prendre alguna determinació amb la baixa d’un jugador tan important com és el José Callejón, que la temporada passada va demostrar la seva capacitat. Aquesta setmana la cosa pot quedar d’una forma o altra decidida”, va assegurar De la Cruz.

No hay comentarios:

Publicar un comentario